Webbplatsens överlägg

Gjuta händer i alginat & gips

Vill du gjuta din hand eller dina barns händer i alginat & gips?

Alginat ger en perfekt avgjutning där alla detaljer syns. En mycket bra present vid olika högtider eller varför inte som ett spännande event för dig och din personal? Vi erbjuder olika paket för dig som är intresserad! Både enskilt och i grupp. Projektet skräddarsys utifrån önskemål. All gjutning för privatpersoner sker i ateljé i Katrineholm eller i Vingåker med mig, Johanna Bolin och/eller BrittMarie Järnström Lindell. Gällande större grupper eller företag besöker vi er på plats.

Priser – Privatpersoner

Gjuta dubbla händer
Gjutning, framtagning och patinering*. Vi ses två tillfällen, med en veckas mellanrum, ca 2 timmars undervisning. Dubbla händer sker alltid enskilt med en eller två personer. Priset är lika oavsett. Om man väljer att inte patinera så är kostnaden 950 kr och vi träffas ett tillfälle.
1 250 kr
Gjuta en hand
Gjutning, framtagning och patinering*, enskilt. Vi ses två tillfällen, med en veckas mellanrum, ca 2 timmars undervisning sammanlagt.
950 kr
Gjuta händer i grupp om 2-5 personer
Gjutning, framtagning och patinering*. Vi ses två tillfällen, med en veckas mellanrum, ca 2,5 timmars undervisning sammanlagt.
825 kr / per person
Gjuta hand utan patinering
Gjutning och framtagning, enskilt ca 1 timma undervisning sammanlagt.
700 kr
Gjuta hand utan patinering* i grupp om 2-5 personer
Gjuta en hand var, gjutning och framtagning, ca 1,5 timmars undervisning sammanlagt.
600 kr / per person

*Patinering innebär att vi förgyller handen genom att illusionsmåla den med akrylfärg i en viss teknik.

Speciella erbjudande – Företagspaket:

Vi kan komma ut till ditt företag och arbeta med personalen. Utifrån på hur många ni önskar ska få deltaga i projektet så beräknar vi ett kostnadsförslag.

Skapande händer 10-15 personer
Beräknad på en grupp á 10-15 personer. Ingår gjutning, framtagning och patinering samt allt material. Sammanlagt 3 timmars undervisning.
5 625 kr
Skapande händer >15 personer
Vid större antal än femton personer delar vi in deltagarna i flera grupper och är det över fem grupper tillkommer en mängdrabatt på 10% på hela prissumman. Vid besök ute på företag arbetar vi alltid två personer. Ni tillhandahåller en lokal med diskbänk, vatten, bord och stolar där vi kan hålla till. Det är bra med oömma lokaler. Arbetar vi med flera grupper behöver vi vara i samma sal alla tillfällen.
Begär offert

Betalning

Alla prisuppgifter är inklusive moms (25%) och allt material ingår. Vid önskemål utöver ovan ges kostnadsförslag. Vi fakturerar enskilt och drar skatt och sociala avgifter själva. Det går också att betala med swish mot kvitto.